Welcome to alberntalk.com Please Log in or Register. Thanks
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Secure1
Click to scan this page

Forum Problems

View previous topic View next topic Go down

Forum Problems

Post by Jeckle on Sat Mar 24, 2012 9:47 pm

A little C&P from Jimmy on another thread.
Jimmy Sx wrote:why the fuck is my screen blackened out 1\3 of the way down?
Horseshit and worse, haven't checked in here in a while, begining to know why.
I had the same problem as well as others that have kept me away from here for a couple weeks.
I just downloaded Firefox and it seems to work now with no issues.

Jeckle

Posts : 40
Port Points : 50
Karma : 2
Join date : 2012-01-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by The Invisible Man on Sun Mar 25, 2012 10:49 pm

Thanks Jeckle. I downloaded it today and it helps.
avatar
The Invisible Man

Posts : 235
Port Points : 402
Karma : 9
Join date : 2012-02-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by Admin on Sun Mar 25, 2012 11:36 pm

Its your browsers folks. Refresh
avatar
Admin
Admin

Posts : 66
Port Points : 106
Karma : 7
Join date : 2012-01-27

View user profile http://www.albernitalk.com/

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by Drumonbye on Mon Mar 26, 2012 10:08 am

Thanks for the info - I too was having issues but firefox fixed it! :

Drumonbye

Posts : 3
Port Points : 3
Karma : 0
Join date : 2012-02-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by Jeckle on Mon Mar 26, 2012 10:34 am

Drumonbye wrote:Thanks for the info - I too was having issues but firefox fixed it! :
You're welcome. I'm feeling very computer smart right now! Smile
Now, someone tell Jimmy so he'll come back.

Did I just say that? What a Face
lol

Jeckle

Posts : 40
Port Points : 50
Karma : 2
Join date : 2012-01-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by The Invisible Man on Mon Mar 26, 2012 2:18 pm

Ha ha I had to look up how to refresh your browser. You press F5 (above the number 6 key) on your keyboard. It works well.
avatar
The Invisible Man

Posts : 235
Port Points : 402
Karma : 9
Join date : 2012-02-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by Admin on Mon Mar 26, 2012 10:13 pm

Use Chrome its the best browser out there at the moment. FF was the browser of choice at one time but they have strayed. Please tell me none of you are using IE
avatar
Admin
Admin

Posts : 66
Port Points : 106
Karma : 7
Join date : 2012-01-27

View user profile http://www.albernitalk.com/

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by Possum on Mon Mar 26, 2012 11:59 pm

If you want real search answers you don't use Google anything; chrome, platinum, rubbers......

Possum

Posts : 156
Port Points : 174
Karma : 0
Join date : 2012-03-02
Location : Somewhere North of Port Alberni

View user profile

Back to top Go down

Chrome is the best I agree:)

Post by lionking on Tue Mar 27, 2012 2:41 am

Admin wrote:Use Chrome its the best browser out there at the moment. FF was the browser of choice at one time but they have strayed. Please tell me none of you are using IE

I also use Chrome it does work very well.Thank you for the welcome message! Smile


lionking

Posts : 176
Port Points : 326
Karma : 10
Join date : 2012-03-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by The Invisible Man on Tue Mar 27, 2012 2:14 pm

I was using Google Chrome and having problems so I switched to Firefox and it improved. Because I am a creature of habit I missed Google Chrome...so I went back. Now it is working better than ever. Maybe my computer needed a shake-up?
avatar
The Invisible Man

Posts : 235
Port Points : 402
Karma : 9
Join date : 2012-02-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by pen on Tue Mar 27, 2012 3:09 pm

Admin wrote:Use Chrome its the best browser out there at the moment. FF was the browser of choice at one time but they have strayed. Please tell me none of you are using IE

Especially if you install Adblock from their app page. I accidentally opened facebook with IE and holy crap! There's ads everywhere. Got spoiled with Chrome . . . it stops them dead.

pen

Posts : 58
Port Points : 62
Karma : -1
Join date : 2012-01-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by Possum on Tue Mar 27, 2012 5:22 pm

Install adblock on IE and you will be ad free too. I use FF for everything and no problems at all.

Possum

Posts : 156
Port Points : 174
Karma : 0
Join date : 2012-03-02
Location : Somewhere North of Port Alberni

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by chrisale on Wed Mar 28, 2012 1:02 pm

Hey: When I login to the website with my iPad it actually displays it in a mobile/tablet friendly way! Which is awesome. Unfortunately, the color scheme in the forum posts is not the same as what it is on the regular site... regular posts (not-quoted) are nearly black-on-black which obviously is incredibly hard to see, especially in lower light.





Just a heads up. Would be supa-cool if you could fix it. And if you don't have an iPhone or iPad or Android device to test it with just let me know and I can send you a

chrisale

Posts : 82
Port Points : 92
Karma : 10
Join date : 2012-02-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by vinland on Sat Mar 31, 2012 1:40 pm

i am on dial up and when i open the sight and it starts to load its fine , but when it finishes loading the screen goes white. whats up with that?

vinland

Posts : 19
Port Points : 20
Karma : 1
Join date : 2012-03-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by CanAbyss on Sat Mar 31, 2012 5:46 pm

vinland wrote:i am on dial up and when i open the sight and it starts to load its fine , but when it finishes loading the screen goes white. whats up with that?

Dial Up? do they even make modems anymore?

CanAbyss

Posts : 21
Port Points : 24
Karma : 3
Join date : 2012-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by Possum on Sat Mar 31, 2012 7:13 pm

Almost all the Beaver Creekers way out where and all who live in the Beauforts that I know are on dial up. A few are on Satellite modems but these are pricey.

Possum

Posts : 156
Port Points : 174
Karma : 0
Join date : 2012-03-02
Location : Somewhere North of Port Alberni

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by jackclank on Fri Apr 06, 2012 2:21 pm

just signed on and it seems I need to change my browser to firefox to be able to read posts on this contrasting screen. WTF? Would it be easier and less intrusive to please change the background on this board?

jackclank

Posts : 9
Port Points : 9
Karma : 0
Join date : 2012-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by lionking on Fri Apr 06, 2012 4:05 pm

jackclank wrote:just signed on and it seems I need to change my browser to firefox to be able to read posts on this contrasting screen. WTF? Would it be easier and less intrusive to please change the background on this board?

Welcome aboard jackclank. Smile
I also am new to this board but, I have not had one problem like I hear others speak about? I use google Chrome and Mcfee.
I personally like the background on here, I see and read everything perfect and, I wear glasses to read.
Please do not change the back ground No No No I really like everything about this new Blog, especially not having to be rep reminded like a little kid at school. Yet certain special people got away with what ever they said Twisted Evil This IMO is a FREEDOM OF SPEECH BOARD! I sure hope it never changes!!! Thank you Tom for seeing the big picture!!! Very Happy

lionking

Posts : 176
Port Points : 326
Karma : 10
Join date : 2012-03-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by jackclank on Fri Apr 06, 2012 4:33 pm

Because it doesn't affect you it's not a problem Lionking? Kinda makes your welcome a bit hollow my friend.
Just a little adjustment in the colour contrast is all I ask.
Thank you

jackclank

Posts : 9
Port Points : 9
Karma : 0
Join date : 2012-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by Admin on Fri Apr 06, 2012 6:35 pm

Just clear your cache and it should be fine. Sorry I haven't been around for a while reality tends to get in the way Very Happy
avatar
Admin
Admin

Posts : 66
Port Points : 106
Karma : 7
Join date : 2012-01-27

View user profile http://www.albernitalk.com/

Back to top Go down

Wrong intention taken

Post by lionking on Fri Apr 06, 2012 8:16 pm

jackclank wrote:Because it doesn't affect you it's not a problem Lionking? Kinda makes your welcome a bit hollow my friend.
Just a little adjustment in the colour contrast is all I ask.
Thank you
When I welcomed you on here my intention was all good. Sorry you took it wrong. There has been a fair amount of discussing about this on the forum. Anyways again welcome aboard Very Happy Very Happy

lionking

Posts : 176
Port Points : 326
Karma : 10
Join date : 2012-03-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Problems

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum